måndag 7 december 2009

Found them

Letar jeans, billiga men snygga. Jag tror jag ska testa dessa. Hoppas de passar!

Vilka är dina favoritjeans???

6 kommentarer:

Sussie sa...

Är dessa billiga tycker du?
Jag fyndade två par skitsnygga på ellos av alla ställen, haha.. (handlar aldrig där annars) för 7e/paret! :-D
Jag har inget favomärke längre utan prövar mig fram. De jag har nu är från någon marknad i Spanien..

egoistiska egon sa...

Gul & Blå är skitbra. De är de enda jeans som håller passformen tvätt efter tvätt. Acne är snyggast men tappar formen DIREKT. Köpte några jeans på Ben Sherman i NYC - det måste du kolla in när du och wero åker dit! De har inte tjejkläder i swe, men i andra länder. Very snygga.

Lala Bing sa...

Sus: JA, jag tycker 399kr är billigt för jeans. Skulle nog aldrig hitta ett par som passar mig på Ellos (tyvärr?). Har svårt för att hitta jeans som passar och jag vill gärna pröva dem innan jag köper. De flesta jeans av bra kvalla och passform verkar ligga på tusenlappen, så 399kr är billigt:)

En: TACK för tips!! Tänkte spara shopping till just NYC och shoppa jeans där. Men jag är i behov av ett NU oxå;) Ska komma ihåg Ben Sherman!

HannaElin79 sa...

Jag har EXTREMT svårt för att hitta jeans men gillar G-star (de är dock dyra) men tycker vila eller vero moda kan ha fina jeans också, som även passar mig.

egoistiska egon sa...

Ja, då måste du kolla in Uniqlo i New York också! Till och med jag med mina jävla ben höll på att köpa ett par där. Det är billigt också, har för mig att det låg runt 400 eller så. Jag köper generellt jeans för ca 1000:- och det är INTE dyrt i mina ögon eftersom jag använder jeans hela tiden och med såna priser är det nästan alltid bra kvalité = håller länge.

LalaBing sa...

Jaa, som svärfar alltid säger "Man får vad man betalar för!" :)

Ska skriva upp Uniqlo oxå:)

Veromoda var det aslänge sedan jag var på! De verkar ha avvecklat här och nu är det "Rut mfl" i Veromodas förra lokaler. Gillade VM!!