torsdag 15 oktober 2009

Åh vad bra

Jag gillar denna låten skarpt! Vet dock inte hur jag får in videon från YouTube här i min blogg, så det får bli en länk! Tyckte den var skitbra då Mariette sjöng den på Idol för någon vecka sedan. Visste inte att det var Pinks låt. LYSSNA!

4 kommentarer:

Diana sa...

Den låten är så bra! Vet förresten inte hur blogspot funkar, men jag beskriver ur blogg.se kanske det funkar samma.. Fast du kanske vet redan! Till höger om filmen i Youtube finns en grå ruta, och en liten "blomma" där det står bädda in. Klicka där, gör dina val och kopiera sedan html länken där det står bädda in. I blogginlägget sen ska man kunna välja en knapp som heter html. Klicka där, klistra in och klart! Då kommer filmen upp i bloggen.
Vet att jag sagt sen början av året att jag ska komma, men har inte blivit av ett flertal anledningar. Nu börjar jag känna mig ledig igen, trots skola hänga över en. Ska se hur framtiden ter sig, kanske blir det en sväng!

LalaBing sa...

ÅH! Tack Di! Ska prova det nästa gång:) Du är välkommen i höst. Börjar jobba i januari igen (sjukt!). När börjar du igen?

Diana sa...

Jag tänkte vara hemma tills i augusti nångång 2010! :) Ska du börja jobba?? Lillnisse då, blir han hemma eller på dagis? Va konstigt, tycker nyss vi fundera vilka som var i magarna!! :P Tack för välkomnandet, det här kräver planing! :)

Anonym sa...

jepp, det är en favorit här också! :)