torsdag 26 augusti 2010

Relax


































Jag lovar att jag inte skulle må illa av denna relax.

I höst ska vi äntligen påbörja vårt badrum i källaren! Jag ser det lite som ett mission impossible att få till något funkis av röran där nere. Men härligt ska det bli! Och jag och Nils ska bada som vi aldrig gjort annat!

6 kommentarer:

Sus sa...

Fasen vad jag är sugen på jacuzzi... och Kenneth pratar om att bygga nyt hus, haha..

LalaBing sa...

I vårt fall blir det INTE jacuzzi till att börja med iaf. Vi ska sätta in ett helt vanligt hederligt badkar så man har råd att bada i det;D Men jag som badade varannan dag på Älvans Väg tar snart vadsom för att få bada:D

Sus sa...

Det finns ju jacuzzin som har den vanliga formen också... och de kostar inte så mkt mer. i tänkte ju sätta in ett en vinter men sen blev det inget av det.

It´s all about me sa...

Själva jacuzzin är ju inte så dyr, det är väl snarare elen den drar och underhållet av den, det är väl det Lala syuftar på? (eller jag kanske har fel). Fan vad mysigt iallafall! Vill oxå ha huuuuus!

Sus sa...

Det är nog snarare maskineriet i den som kan kosta tror jag..
Det dyra i badkar är väl varmvattnet och det har man ju i ett vanligt också.

Lala Bing sa...

Okej Sus! Jag tänkte "jacuzzi 7 personers badkar" - det kändes dyrt och onödigt! Tänk att bara fylla upp vattnet i ett sånt! Man får sitta på kanten och plaska med fötterna bara;) Har oxå sett vanliga storlekar på badkar med inbyggda massage- och bubbeleffekter!