söndag 11 oktober 2009

Dagens häst


Idag tog jag mig äntligen iväg till stallet efter en paus på 3 veckor (dumma dumma förkylning och lika dumma mörker och höst). Vad härligt det var att andas stalldoft igen!
Jag red Lo för första gången (30 min på ridbanan för 1½år sedan räknas inte) och han var jättefin och rolig att rida! Tycker de flesta hästar går bäst när de rids själva. Inga tävlingsinstinkter som vaknar till liv, hihi.
Rider gärna han fler gånger!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe,,, ja ibland är det verkligen skönt att rida helt själv. Bara NJUTA och TÄNKA :)

Weronica sa...

Det var jag som skrev över.. Men namn och länk försvinner alltid :(

anna h sa...

ja visst är Lo trevlig? pigg och glad och med världens driv i stegen! Hera fick för övrigt ett ryck med mig häromdagen och satte iväg med världens mest hysteriska galopp jag varit med om. Lo hade nämligen dragit ifrån henne men johanna på ryggen. det var lite läskigt, men samtidigt så skrattade jag. rena vilda västern alltså!

Lala Bing sa...

Anna: det är därför det är lugnast att rida själv. Jag behöver inte mer action än den jag fixar själv;)

Anna H sa...

jo har upptäckt att rida själv trots allt inte är så illa! var ut själv för ngn vecka sedan med Linett, och en gång med Lo och det gick hur bra som helst. hästarna var lika pigga och glada men nästan enklare att hantera och så kunde man rida mer flexibelt och galoppera på andra sträckor osv. skönt att dom inte vill vända hem osv som Dejjan hon var omöjlig att rida ensam. goh jag är helt kär i hästarna i håknäs, dom är verkligen toppenfina och snälla!!

LalaBing sa...

Anna: Japp, håller helt med. Har ju nästan bara ridit själv sedan jag började i april ifjol. Det var ju helt annat med de andra hästarna - det gick ju i princip inte. Nu är det nästan lättare (både att ta sig iväg själv då man inte behöver passa någon tid och då hästarna funkar lika bra själv som i grupp). Vore dock kul att få ihop någon riddejt så småningom!

Anna H sa...

absolut! du, jag och lisa borde hitta en lämplig dag! en helgdag vore bra så man får rida dagtid. har dock besök av föräldrarna denna helg får ta det ngn helg framöver!

Lala Bing sa...

JA. VI TRE! En lördag eller söndag! Vore kul!

Anonym sa...

Fin pålle - gillar färgen!